Ajudem al teu restaurant a aconseguir l’èxit.

Slider

Coneix Alma de Marketing

Alma neix amb l’objectiu d’ajudar a petits i mitjans negocis hostalers.

Acompanyant a l’empresa amb un màrqueting lògic, proper i humà.

Vam començar l’any 2000 rentant plats a un restaurant i des de llavors no hem deixat el món de la restauració. Actualment portem més de 20 anys treballant en el sector de la restauració i executant tot tipus d’estratègies de màrqueting, sempre amb l’objectiu d’aconseguir clients satisfets i millorant la rendibilitat del negoci.

Ens encanta posar-nos a la pell del client quan va a consumir i ens apassiona el món gastronòmic. Sempre que podem, ens agrada compartir experiències i aprenentatges en el nostre blog.

Treballem amb l’objectiu de crear proximitat i complicitat amb tota transparència amb els nostres clients, és per això que treballem de tu a tu, no només a nivell d’agència i consultoria, sinó que el nostre objectiu és que els nostres clients aprenguin a gestionar el màrqueting del seu negoci i donar-los suport sempre que el necessitin, però com si d’un membre més del negoci fóssim.

Agafem cada projecte com si fos el nostre negoci i ens encanta formar part d’ell, creiem fermament que el camí de l’èxit és la unió de les dues parts i el treball en equip.

Tenim 5 Almes que et poden ajudar segons les necessitats que tinguis, descobreix-les!

Aquests són els nostres serveis